Použití stanu

Chcete uspořádat jedinečnou narozeninovou párty, letní zahradní akci, firemní či vánoční večírek nebo prostě jakýkoliv prostor k oslavě ve velkém stylu?

Naše týpí stany jsou k tomu přímo stvořené!


Svatby

Jeden z nejdůležitějších dnů vašeho života... Vytvořte si svůj kouzelný den ve stanu, který vám pomůže zajistit atmosféru na kterou vy ani vaši hosté nezapomenete.

Festivaly

Můžete vytvořit prostor a zastřešení pro jakoukoliv akci, ať se jedná o festival, dětský den, sportovní událost... prostě opravdu jakoukoliv akci pod širým nebem.

Firemní akce

Vytvořte hluboký a dlouhodobý dojem na své klienty, obchodní partnery či vaše zaměstnance. Zaručujeme vám, že o vašich večírcích či oslavách se bude dlouho vyprávět.

Celoroční táboření

Stan lze také celoročně užívat jako klasický stan. Lze v něm rozdělat otevřený oheň a dá se příjemně vytopit.


Stan je dokonale přizpůsoben pro odvod kouře a větrání. To je zajištěno samostatně uzavíratelnou kapuckou na vrcholu stanu. Manipulace otvírání je ze země pomocí provazu.

Výhoda oproti běžnému tepee je, že stan je pomocí vrchní kapucky při dešti zcela uzavřen. A pro zateplení není potřeba vnitřních plachet.

Rozložení stanů při akci

Varianta 1

použití 1 ks stanu

Posezení u stolů pro 72 hostů.
Případně využití tanečního parketu.


Varianta 2

použití 2 ks stanů

Posezení u stolů pro 152 hostů s tanečním parketem.


Varianta 3

použití 3 a více ks stanů


Montáž


DOPRAVA (tyčí)


Čím větší stan, tím delší tyče a komplikovanější přeprava. Tyče ke stanu jsou dělené a usnadňují transport. Níže uvádíme možnost dopravy. V případě zájmu vám navrhneme vhodnou dopravu.


A) Doprava vlastní (odvoz si zajistí zákazník sám)


Tyče dělené


B) Spediční doprava TOPTRANS


Tyče dělené lze převést buď vlastní dopravou nebo odeslat dopravní službou TOPTRANS, která převáží maximální náklad o délce 6m.
Doprava pouze ČR, Slovensko.


C) Naše vlastní doprava


Tyče lze převést také naší firemní nebo kamionovou dopravou. Cena dle adresy dodání a množství.